33e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op dinsdag 21 februari 2017 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 33e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij Gastrovino de Hoogheerlijkheid aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland (Bedrijventerrein de Hoogerwerf). Van 09.00 tot 11.00 uur is het een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door De Hoogheerlijkheid. Er is (gratis) parkeerruimte, u dient de instructies voor het parkeren op te volgen. U dient zich verplicht aan te melden.

Programma 

Na het welkomstwoord door de voorzitter van HWLinked Steven Corijn, zal eigenaar Gerard Boender een korte toelichting geven over deze prachtige wijnkoperij. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken.

U kunt uiteraard kennis maken met de prachtige showroom van De Hoogheerlijkheid. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl 

Over Gastrovino de Hoogheerlijkheid: 

Gastrovino de Hoogheerlijkheid bestaat ruim 14 jaar. De onderneming van het ondernemersechtpaar Alexandra en Gerard Boender behoort tot de TOP van Nederland. In het jaar 2003 en 2006 veroverde zij de Tropique Superieur, als Beste Specialiteitenwinkel van Nederland. Sinds 2009 is de Hoogheerlijkheid uitgebreid met een grote Wijnkoperij en een speciaal ingerichte showroom van 360 m² voor relatiegeschenken en kerstpakketten. De geschenken kunnen naar ieders wens worden samengesteld. De Wijnkoperij is gevestigd aan de Donkervoortlaan 24 te Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren