Expositie Roel Bouman en Rina IJzermans in De Open Hof in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Roel Bouman en Rina IJzermans tonen hun werk, voornamelijk olieverfschilderijen in De Open Hof in Oud-Beijerland

Roel Bouman schildert al vanaf zijn jeugd en was lid van de Hoekse Waardse Schildersclub.Daarnaast heeft hij een aantal jaren de avond Academie Olieverf Schilderen gevolgd. Vanuit zijn passie begeleidt en inspireert hij mensen die de schilderkunst willen leren.Roel vertelt:” Schilderen is voor mij mijn stemming en gedachten op het doek zetten zoals ik het zelf beleef en zie; schilderen is voor mij kijken en voelen in kleuren. Het is het meest rustgevende wat een mens kan doen.”De thema’s die Roel hanteert zijn zeer divers, zowel figuratief zoals vrouwen, kinderen, bloemen, dieren stillevens als abstracte voorstellingen. Roel werkt vooral met olieverf, aquarel en pastel. Verschillende muurschilderingen bij bedrijven en particulieren staan eveneens op zijn naam.

Rina IJzermans is sinds 5 jaar gaan schilderen en volgt lessen bij Roel Bouman. 
Doordat de nadruk in de lessen ligt op plezier, creativiteit en experimenteren is ook bij haar de passie voor schilderen aangewakkerd.Rina werkt graag abstract met olieverf op grote doeken zowel met kwasten als paletmessen.Momenteel maakt zij ook kleinere schilderijen met gebruikmaking van natuurfoto’s. 

U bent harte uitgenodigd voor de officiële opening op zaterdag 18 februari om 14.30 uur in 
De Open Hof,  Willem van Vlietstraat 2, 3262 GM  Oud-Beijerland.


Openingstijden huiskamer: 

  • maandag t/m vrijdag: 09.30u tot 11.30u
  • zondagmiddag: 14.30u tot 16.30u

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren