Kick-off bijeenkomst eerste kindcentrum in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal –  Het eerste kindcentrum van De Hoeksche School is bijna een feit. Op basisschool De Blieken in Klaaswaal is maandag 13 februari de aftrap gegeven voor het realiseren van onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak, met als slogan ‘Groeien doen we samen’. 

De intensieve samenwerking tussen de school, peuterspeelzaal ’t Haventje, Kinderdagverblijf De Buut en BSO De Kameleon vraagt om een goede afstemming tussen de verschillende visies, waarden en de manier van werken. De medewerkers die straks in het kindcentrum gaan werken zijn hiermee tijdens de startbijeenkomst aan de slag gegaan, zodat er straks een doorgaande leer- en ontwikkellijn is voor kinderen vanaf de wieg tot aan het voortgezet onderwijs. 

Het kindcentrum heeft ook een dorpsfunctie. Kinderen die de andere basisscholen in het dorp (gaan) bezoeken zijn uiteraard ook in het nieuwe kindcentrum van harte welkom op de peuterspeelzaal en de kinderopvang. 

Als alles volgens planning verloopt, gaan de deuren in mei open. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.