Piershil eenvoudig langs hekkensluiter

1 Min Read

PIERSHIL – Piershil heeft voor de tweede keer dit seizoen de volle buit binnen gehaald tegen hekkensluiter Alblasserdam. De ploeg van trainer Richard Verhoeven hoefde niet bepaald diep te gaan, van serieuze tegenstand was nauwelijks sprake.

Al na een minuut kwam Piershil op voorsprong toen Alex van Dijk de bal langs de doelman kon schuiven: 1-0. Tien minuten later was het duel gespeeld, deze keer ging doelman Schutte niet helemaal vrijuit na een rollertje van Van Dijk: 2-0. De kersverse vader Stephan Baaij en Jan Jaspers lieten voor rust na de voorsprong te vergroten.

In de tweede helft kwamen de gasten wat beter in de wedstrijd, echte gevaarlijk werd het nooit. Met drie wissels rond het half uur probeerde Piershil nog wat nieuw elan in het spel te krijgen. Dat lukte gedeeltelijk, pas in de slotfase wist de nummer twee van 2D weer het net te vinden. Een doorgekopte corner werd door Edwin Bestebreur op de slof genomen: 3-0. ,,Een prima eerste helft, deel 2 was beduidend minder”, zo sprak trainer Richard Verhoeven. ,,We hadden wat meer goals moeten maken, dan zou het nog een stuk eenvoudiger zijn geweest”.