Echtpaar Klapwijk uit Mijnsheerenland 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MIJNSHEERENLAND – Op dinsdag 21 februari zijn de inmiddels 83-jarige J. Klapwijk en zijn 79-jarige echtgenote mevrouw J. Klapwijk-Koppenhol maar liefst 60 jaar getrouwd. Beide echtelieden zijn geboren en getogen in Rotterdam, waar ook het huwelijk is afgesloten. Het echtpaar heeft een dochter en twee kleinkinderen.

Bijna 30 jaar geleden verruilden ze Rotterdam voor Mijnsheerenland. Beiden zijn wel blijven werken in Rotterdam. De heer Klapwijk heeft de laatste 24 jaar als expeditiemedewerker gewerkt en mevrouw Klapwijk werkte bij de Bank Mees & Hope.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten het echtpaar en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren