Gemeentes Strijen en Oud Beijerland tekenen een intentieverklaring tot samengaan.

0
1360

STRIJEN / OUD-BEIJERLAND – De gemeentes Strijen en Oud Beijerland zijn het beu om nog langer te wachten op de andere gemeentes in de Hoeksche Waard om met elkaar vorm te geven aan de nieuw te vormen gemeente Hoeksche Waard.

Daarom zullen Strijen en Oud Beijerland aanstaande zaterdag een intentieverklaring tekenen om op korte termijn samen  te gaan in de nieuw te vormen te vormen gemeente Mooi Hoeksche Waard. Na het tekenen van de intentieverklaring zullen de gemeenteraden hun gemeenteraadsvergaderingen afwisselend houden in of Strijen of in Oud Beijerland.

Poll:

[poll id=”62″]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.