Startbijeenkomst Buurt Bestuurt Puttershoek op 18 mei

0
185

PUTTERSHOEK – Op donderdag 18 mei is er een startbijeenkomst Buurt Bestuurt in Puttershoek. Na het succes van Buurt Bestuurt in Heinenoord wordt nu ook in Puttershoek een Buurt Bestuurt Comité opgericht.

In een Buurt Bestuurt Comité werken inwoners samen met gemeente en politie (en eventueel andere partijen) samen aan veiligheid en leefbaarheid in een dorp. Belangstellenden zijn van harte welkom bij de startbijeenkomst die om 19.30 uur begint in ’t Huys te Hoecke aan het Zomerplein 15 in Puttershoek. Tijdens de bijeenkomst komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Over welke situaties in Puttershoek maakt u zich zorgen, waar vindt u dat het beter kan en moet?
  • Wat speelt er in uw buurt op het gebied van veiligheid en leefbaarheid?
  • Wat kunnen bewoners samen aanpakken, met ondersteuning van de gemeente, politie, Welzijn HW, HW-wonen, Zorgwaard en de winkeliers?

Door aan te sluiten bij het bewonersinitiatief Buurt Bestuurt kunnen inwoners samen beslissen over wat beter kan en hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. Waar nodig krijgt Buurt Bestuurt hierbij ondersteuning van bijvoorbeeld de gemeente of politie. Niet alle zaken die worden aangedragen kunnen tegelijkertijd worden opgepakt of uitgevoerd, maar de bewoners bepalen wel de prioriteit.

Wilt u zich aansluiten bij het Buurt Bestuurt Comité of heeft u ideeën over veiligheid en leefbaarheid? Kom dan 18 mei naar de bijeenkomst.

Meer weten? Kijk op www.binnenmaas.nl/wonen-en-leven/veiligheid/buurt-bestuurt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.