Tweede editie Beachvolleybaltoernooi Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Rondvliegende volleyballen, vrolijke klanken en een flinke dosis sportiviteit: op zondag 9 juli vindt de tweede editie van het Beachvolleybaltoernooi Oud-Beijerland bij Gasterij de Passage plaats.

Het succes van de eerste editie, op zondag 10 juli 2016, zorgde ervoor dat toen direct besloten werd om er dit jaar een vervolg aan te geven. ‘De reacties waren toen overweldigend. Iedereen was zo positief dat ik niet anders kon dan het toernooi dit jaar weer op poten te zetten,’ vertelt de eigenaar van Gasterij de Passage, Jeroen de Gelder, lachend. Onder een stralend zonnetje streden vorig jaar 18 teams de hele dag om de felbegeerde wisselbeker en de roem om de eerste beachvolleybalkampioen van Oud-Beijerland te worden. Het team Snuit ’96 uit Heerjansdam ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.

Plekjes vrij
‘Een groot deel van de teams zal dit jaar weer deelnemen, aangevuld met nieuwe teams,’ vertelt de Gelder. ‘Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus mensen die het leuk vinden om dit jaar ook mee te doen, zijn van harte welkom.’ En niet alleen aan de deelnemers is gedacht, ook de toeschouwers kunnen zich prima vermaken. ‘Zij kunnen in het zand, op het terras of in het gras genieten van het spel, een hapje en een drankje en hopelijk ook van de zon. Ondertussen draait DJ Brum vanuit een speciale dj-kar de hele dag opzwepende muziek.’

Kidspark
Terwijl de volwassenen zich in en rond de buitenbak verschansen, kunnen de kinderen zich in het indoor Kids Park vermaken. Daar kunnen zij zich laten schminken, een glittertattoo laten zetten, blikgooien, ponyrijden of zich uitleven op een van de drie springkussens.

Meedoen?
Vind jij het leuk om een gezellige, sportieve middag te hebben, geef je dan als team (minimaal 3 en maximaal 6 personen) op via [email protected]. De inschrijving sluit op 1 juni. Volleybal-ervaring is niet nodig, het gaat om de gezelligheid!

Wilt u meer weten over het toernooi of over Gasterij de Passage? Volg hen dan op Facebook, kijk op www.gasterijdepassage.nl of ga langs aan de Randweg 31.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren