Reünie OBS De Boomgaard in Mijnsheerenland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
MIJNSHEERENLAND – Op vrijdag 30 juni organiseert OBS de Boomgaard in Mijnsheerenland een reünie voor oud-leerlingen, leraren en ouderraad-leden. De reden, het gebouw waarin de school al jaren gehuisvest is wordt gesloopt. En dit is de laatste kans om een kijkje te nemen in het schoolgebouw waarin de oud-leerlingen hun basisschool periode hebben doorgebracht. 
 
De Boomgaard zal volgend jaar verhuizen naar het gebouw in het nieuwe dorpshart van Mijnsheerenland waarbij ze het gebouw gaat delen met de andere basisschool van het dorp, de Molenwiek. 
 
De reünie op 30 juni zal voor eindjaren 1975 tot 2009 (‘ouderen’) tussen 19.30 en 22.30 uur plaatsvinden in de school aan de Elisabeth van Loonstraat in Mijnsheerenland. 
Voor de ‘jongere’ oud leerlingen (eindjaren 2010 tot 2016) is de reünie van 16.30 tot 18.30 uur.
 
Naast veel oud leerlingen zullen ook veel van de leraren aanwezig zijn.Ben je oud leerling of lid geweest van de ouderraad. Meld je dan aan via http://boomgaardreunie.nl
Let op! Inschrijven kan nog tot 31 mei. 
 
De organisatie van de reünie heeft oude foto’s en filmpjes verzameld om het herinneringen ophalen zo leuk mogelijk te maken. Heb je op zolder nog oude foto’s of filmpjes? Stuur ze door naar de organisatie of post ze zelf in onze Facebook groep!
Ontmoet alvast oud-klasgenoten via https://www.facebook.com/groups/1230290353752720/
 
Groeten en tot vrijdag 30 juni op De Boomgaard!
 
Organisatie Reünie OBS De Boomgaard

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren