12e editie van de trekkerbehendigheidswedstrijd in Klaaswaal

0
338

KLAASWAAL – Op zaterdag 10 juni vindt alweer de 12e editie van de trekkerbehendigheidswedstrijd plaats. Het evenement wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de Plattelandsjongeren van de Hoeksche-Waard en zal plaatsvinden bij de familie Reedijk aan de Boomdijk 45a te Klaaswaal.

Tijdens dit evenement wordt jong en oud uitgedaagd om zijn/haar kwaliteiten op de trekker en kraan te testen door middel van diverse spellen die zijn aangelegd. Aan alle leeftijden wordt gedacht met diverse kinderactiviteiten, een doolhof een hapje en drankje en muziek. Deelname aan de behendigheidswedstrijd is op eigen risico, gratis en voor iedereen die 18 jaar of ouder is of 16 jaar en in het bezit van een trekkerrijbewijs is.

Inschrijven kan die zaterdag van 13:00uur tot 16:00uur en om 17:00uur zal de prijsuitreiking plaats vinden. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.