Zomeravondconcert “Da Capo” in Westmaas

0
170

WESTMAAS – Op woensdagavond 28 juni a.s. zal de muziekvereniging “Da Capo” in Westmaas een zomeravondconcert houden. Dit concert moet worden gezien als een afsluiting van de activiteiten van de Oranjevereniging “Koningin Wilhelmina”  Westmaas rondom  de festiviteiten van Koningsdag 2017.

Het concert van “Da Capo”, dat door de Oranjevereniging Koningin Wilhelmina Westmaas zal worden georganiseerd en een zeer gevarieerd programma bevat, vindt plaats op het Kerkplein aan de Breestraat. Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot circa 20.30 uur. Mocht als gevolg van slecht weer dit concert niet doorgaan, dan wordt de andere avond, dus donderdagavond 29 juni, als alternatief genoemd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.