Vrijwilligers zwerfafval Numansdorp in nieuwe jassen!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

CROMSTRIJEN – Vandaag stak gemeente Cromstrijen negen vrijwilligers uit Numansdorp in nieuwe werkkleding. Deze groep vrijwilligers zet zich al sinds maart 2014 in voor het opruimen van zwerfafval in Numansdorp. Dit doen zij met veel plezier. In het kader van de vergoeding voor ‘Extra aanpak zwerfafval’, krijgen deze negen vrijwilligers een herkenbare jas.

Het was een gezellige ochtend met de vrijwilligers in de gemeentewerf te Numansdorp. Wethouder Bas Boelhouwers deelde taart uit en sprak zijn dank uit naar de vrijwilligers die de gemeente al jaren helpen met het opruimen van zwerfafval in Numansdorp en gaf hen hiervoor een dikke pluim. Daarna deelde hij de jassen, met afritsbare mouwen, uit.

De groep vrijwilligers bestaat uit mevrouw Hougee, mevrouw Notenboom, mevrouw Vink en de heren Groenewoud, Bons, Van Dijk, Van Lienden, Hougee en Kot. Helaas konden mevrouw Vink en de heer Kot er vandaag niet bij zijn.

De groep vrijwilligers kan altijd extra hulp gebruiken. Wilt u ook vrijwilliger worden en meehelpen bij het opruimen van zwerfafval in Numansdorp, dan kunt u zich aanmelden bij de heer Groenewoud via telefoonnummer 0186 65 17 96


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren