Dagbestedingslocatie Groenvoorziening van Gemiva SVG Groep gaat verder onder Groen & Creatief

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Dagbestedingslocatie Groenvoorziening van Gemiva SVG Groep  in Oud-Beijerland gaat verder onder een andere naam: Groen & Creatief. Niemand minder dan Thomas Verhoef van het RTL-programma Eigen Huis & Tuin onthulde vrijdag 23 juni de nieuwe naam.

De werkzaamheden die de clienten van de Groenvoorziening deden waren vooral op het gebied van tuinen onderhouden met wat bij-activiteiten. Sinds enige tijd zijn er clienten bijgekomen die meer creatieve dan groene vingers hebben. Zij maken producten, zoals kaarten, woonaccessoires, vogelhuisjes e.d. Tijd voor een andere naam dus.

RTL-presentator Thomas Verhoef, zelf een Hoeksche Waarder, kwam naar de locatie om de nieuwe naam te onthullen. Na uitgebreid rondgeleid te zijn langs de diverse werkplekken waar hij geduldig met iedere cliënt op de foto ging, kwam hij met zijn favoriete gereedschap (een schroefboormachine) naar buiten om de schroeven los te maken van het doek dat de nieuwe naam verborg. Onder luid applaus werd de naam Groen & Creatief onthuld. Voorzitter van de Raad van Bestuur Gerard Gerding feliciteerde de clienten en medwerkers met alle verjaardagen: 20 jaar Groenvoorziening, 20 jaar fusie Gemiva en SVG en 50 jaar Gemiva-SVG Groep. Dit laatste jubileum wordt later dit jaar gevierd in recreatieoord Binnenmaas in de Hoeksche Waard waar eind september een Parade is voor alle cliënten en medewerkers van de Gemiva-SVG Groep.

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren