Geslaagde en druk bezochte Reünie op basisschool De Boomgaard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MIJNSHEERENLAND – Met de verhuizing naar een nieuw schoolgebouw aanstaande, was het voor basisschool De Boomgaard in Mijnsheerenland het ideale moment om een reünie te organiseren.

Zo’n 300 oud-leerlingen kwamen bij elkaar, voor de laatste keer in het schoolgebouw aan de Elisabeth van Loonstraat. In oktober verhuist De Boomgaard namelijk naar het ‘Dorpshart’, het multifunctionele centrum dat nu in aanbouw is. Dan gaat het huidige gebouw tegen de vlakte. Er werden in een sfeervolle ambiance vele herinneringen opgehaald, oude foto’s bekeken en gezellig bijgekletst.

Later op de avond was het tijd voor de ‘mystery guest’: een vader (nu opa) die jarenlang de rol van Sinterklaas heeft vervuld, had zich voor de gelegenheid weer in het bekende pak gehesen. Eenmaal op het podium zette oud-directeur Jan Visser het ‘Boomgaardlied’ in en werd dit door de hele zaal uit volle borst meegezongen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren