Ondertekening aannemingsovereenkomst ‘herinrichting Dorpshaven Numansdorp’

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Numansdorp – Vandaag ondertekende wethouder Boelhouwers de, met Kraaijveld’s Aannemingsbedrijf BV uit Barendrecht gesloten, aannemingsovereenkomst voor de herinrichting van de Dorpshaven in Numansdorp.

Investeren in Numansdorp

 Met de Vitaliseringsagenda 2016-2018 gaf het college aan extra te willen investeren in de Dorpshaven van Numansdorp. Door dit ‘nautische centrum’ te vernieuwen, hoopt de gemeente recreatie in Numansdorp nog aantrekkelijker te maken.

Wat gaan we doen?

Om de Dorpshaven een mooie nieuwe uitstraling te geven, wordt er onder andere een nieuwe damwand langs de kademuur geplaatst, komt er een nieuwe dek sloof op de damwand, plaatsen we nieuwe energiezuilen, wordt een deel van de havenkade opnieuw bestraat en komen er tribune-elementen tegen de Molendijk. 

De start van de werkzaamheden staat gepland op 16 oktober 2017. De vernieuwde Dorpshaven wordt uiterlijk 2 april 2018 opgeleverd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren