Dagtocht voor ouderen naar Naarden

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – De werkgroep culturele uitstapjes van Welzijn Hoeksche Waard organiseert op woensdag 16 augustus een dagtocht naar Naarden.

Bij aankomst in Naarden krijgen we eerst koffie/thee met gebak in het Comeniusmuseum.Na de koffie is er een rondleiding door het museum en daarna is eenieder vrij om Naarden te verkennen. In Naarden is van alles te zien en te ontdekken. Enkele suggesties: het Vestingmuseum, de Grote Kerk, het Arsenaal, het Spaanse huis met Weegschaalmuseum en een rondvaart. Ter afsluiting van het bezoek aan Naarden komen we voor een hapje en een drankje bij elkaar in de Brasserie van het Arsenaal.

De kosten voor deze dagtocht zijn €  35,00. Dit is inclusief de busreis, de koffie met gebak bij aankomst, de rondleiding door het Comeniusmuseum en het drankje met hapje bij de Brasserie van het Arsenaal. De bus staat om 7.45 uur op de parkeerplaats bij de Open Hof. Er is ook bij de Sportlaan (bushalte bij rotonde) nog een mogelijkheid om op te stappen.

Als u wilt deelnemen kunt u zich tot 2 augustus aanmelden bij Welzijn Hoeksche Waard, Lamborghinilaan 4, 3261 ND Oud-Beijerland, 088-7308900, of stuur een e-mail: [email protected].

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren