Piershils echtpaar Ninaber van Eyben 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PIERSHIL – Op dinsdag 25 juli 2017 waren de heer en mevrouw Ninaber van Eyben – Boer uit Piershil 60 jaar getrouwd. Loco-burgemeester Boogaard heeft het bruidspaar op hun huwelijksdag met dit heuglijke feit gefeliciteerd en heeft hun een prachtige fruitmand aangeboden.

De bruidegom is geboren in Den Haag en de wieg van de bruid heeft in Zuid-Beijerland gestaan. Ze hebben elkaar leren kennen via haar beste vriendin en zijn beste vriend; een soort van blind date. En….. het werd liefde op het eerste gezicht; binnen een jaar Verliefd, Verloofd en Getrouwd! Het bruidspaar heeft een zoon en een dochter en drie kleinkinderen.

De heer en mevrouw Ninaber van Eyben hebben meer dan 30 jaar succesvol leiding gegeven aan het familie bedrijf in Den Haag.In 1978 zijn de bruid en bruidegom komen wonen in Pieshil.

De heer Ninaber van Eyben heeft zich geruime tijd ingezet voor de Oranjevereniging in Piershil, waarvan hij voorzitter is geweest.Mevrouw Ninaber van Eyben was verbonden aan de Zonnebloem Vereniging afdeling Korendijk, waarbij zij eerst de secretaris- en later de voorzittersfunctie heeft vervuld.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.