Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Zuid-Beijerland – Bent u ook zo nieuwsgierig wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebeurt? Kom eens langs, wij heten u van harte welkom en vertellen u graag over ons werk en (indien mogelijk) laten wij u tijdens een rondleiding het hospice zien.

Hospice Hoeksche Waard is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in een terminale fase van hun leven zijn. Het hospice is gevestigd aan de Dorpszicht 1 in Zuid-Beijerland. Het voornaamste doel is rust en ruimte bieden aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.

Op de volgende data/tijdstippen ontmoeten wij u graag:

  • Donderdag 24 augustus van 14.00 tot 15.30 uur
  • Dinsdag 26 september van 10.30 tot 12.00 uur
  • Woensdag 25 oktober van 14.00 tot 15.30 uur
  • Donderdag 23 november van 10.30 tot 12.00 uur

Om een goede organisatie mogelijk te maken vinden wij het fijn als u zich, bij voorkeur via e-mail [email protected] , of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10 aanmeld.

Er zit voor u geen passend tijdstip bij? Natuurlijk kunt u ook buiten de genoemde tijdstippen een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze hospice.

Wilt u de hospice ook steunen?

U kunt het werk van onze hospice ondersteunen door vriend te worden of u kunt eenmalig een gift overmaken naar bankrekeningnummer NL18RABO0137230869  ten name van Stichting Hospice Hoeksche Waard, onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Vergeet alstublieft niet ook uw naam (of de naam van de organisatie) én adres te vermelden, zodat we weten van wie de gift afkomstig is. U kunt zich aanmelden als vriend door te mailen met [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren