Opknapbeurt van het bedrijventerrein Middelsluis Zuid in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Numansdorp – Op maandag 21 augustus start Aannemingsbedrijf van den Berg Westmaas met de opknapbeurt van het bedrijventerrein Middelsluis Zuid in Numansdorp. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het straatwerk en de openbare verlichting in de Industriestraat. Er wordt een start gemaakt met de bestratingswerkzaamheden bij de dijkoprit van de Industriestraat bij Van Gemeren in Numansdorp.

Investeren in Numansdorp

Met de Vitaliseringsagenda 2016-2018 gaf het college aan extra te willen investeren in het opknappen van de bedrijventerreinen. Het doel van deze investering is het versterken en faciliteren van de lokale economie.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens de eerste fase, van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 15 september is de Industriestraat, tussen Vego Tuinmaterialen en Van Gemeren, afgesloten voor doorgaand verkeer. Hierbij blijven de bedrijven wel bereikbaar. Ook de vrachtwagenparkeerplaats is niet te gebruiken van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 8 september. Afhankelijk van de weersomstandigheden, zijn wij in de eerste week van oktober klaar.

Vragen?

Neem contact op met de heer J.M. Verschoor, op telefoonnummer 088-6471076.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.