Heeft uw auto ook een fijne vakantie gehad?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

U heeft er waarschijnlijk een welverdiende vakantie opzitten. Maar geldt dat ook voor uw auto? Wat voor u vaak een moment van rust is, is voor uw auto juist hard werken. Het is voor u ‘lekker naar het zuiden’ maar voor de auto zijn het veel intensieve kilometers, met volle bepakking onder hoge temperaturen. Dat is een behoorlijke belasting voor banden, motor, remmen maar ook bijvoorbeeld de airco.

Premio houdt rekening met uw auto. Daarom loopt de vakantiecampagne ook t/m september. Dat geeft u de mogelijkheid om ook uw auto in het zonnetje te zetten. Tijdens de zomer lopen er interessante acties op banden, accesoires en onderhoud. Wat denkt u van een tankkaart bij een set banden of een aircocheck en onderhoudsbeurt voor een aangepast tarief? En als u uw auto echt wil verwennen, dan zijn de velgenacties wellicht een uitkomst. Laat u zich informeren en verrassen door Premio.

Bij Premio Peter de Groot kijken ze voortdurend naar mogelijkheden om u als klant nóg beter te bedienen. U kunt natuurlijk bij hen terecht voor alle vertrouwde zaken op bandengebied. Maar voor uw grootst mogelijke rijplezier verzorgen ze ook graag het complete onderhoud van uw auto. Van APK tot grote beurt. Alles onder een dak én voor prijzen om voor om te rijden.

Door hun specifieke vakkennis, het juiste advies afgestemd op uw situatie, het ruime dienstenaanbod en de snelheid van werken, rijdt u gegarandeerd 100% tevreden weer weg. Mocht het onderhoud wat langer duren, stellen ze ook nog eens een leenauto of –fiets ter beschikking. Dat is Premio Peter de Groot!

Bezoek www.premio-peterdegroot.nl voor alle lopende acties of voor meer informatie.

  • Premio Banden + Autoservice Peter de Groot
  • Donkervoortlaan 2
  • 3261 NE Oud-Beijerland
  • Tel: 0186-620028
  • E-mail: [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren