Expositie van kunstenaar Nicolien Fiere uit Heinenoord met haar bijzondere paper-arts

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hendrik-Ido-Ambacht – Aanstaande zaterdag 16 september opent grafisch vormgevingsbureau Djen Design om 20.00 uur de expositie van kunstenaar Nicolien Fiere met haar bijzondere paper-arts. Iedere geïnteresseerde is van harte welkom voor een hapje, drankje en uiteraard om de werken te bewonderen. Nicolien is zelf ook aanwezig om mee van gedachten te wisselen en diverse van haar werken zijn te koop.

Nicolien Fiere is van huis uit mode- en interieurontwerpster. Als het bij haar begint te kriebelen om ook in minder toegepaste vorm expressief en artistiek bezig te zijn, start zij met het maken van bijzondere paper-arts.

“Mijn paper-art portretten bouw ik op uit verschillende lagen papier, zoals van oude boeken, tijdschriften en andere soorten papier. Daarbij maak ik alleen gebruik van papier, schaar en lijm. Er komt dus geen verf of penseel aan te pas. Met al eerder vertelde verhalen en afbeeldingen uit boeken en tijdschriften, creëer ik een totaal nieuw beeld.”

In al haar werk (interieur, mode en kunst) staat kleur centraal. In de mode om op tijd de juiste trendkleuren te kiezen. De paper-arts worden het mooiste als de kleuren van de gekozen afbeeldingen goed op elkaar zijn afgestemd. Bij interieurstyling is het belangrijk dat juist de persoonlijke kleuren van de opdrachtgever naar voren komen.

 De expositie is te bezoeken t/m 16 december op werkdagen van 10.00-16.00 uur. Adres is Veersedijk 4, Hendrik-Ido-Ambacht.

Meer informatie  www.nicolienfiere.com


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren