Laadpaal elektrische auto’s bij gemeentehuis Cromstrijen officieel in gebruik genomen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

NUMANSDORP – Woensdagmiddag 13 september gaf wethouder Boelhouwers officieel het startsein voor de ingebruikname van de openbare laadpaal voor elektrische auto’s bij het gemeentehuis in Numansdorp. De laadpaal is te vinden aan de voorkant van het pand, bij de ingang.

Deze laadpaal is geplaatst door NL Mobility in opdracht van de gemeente Cromstrijen. De laadpaal is aangesloten op de netaansluiting van het gemeentehuis, waardoor de gemeente meedeelt in de opbrengst. Deze opbrengst kan de gemeente weer besteden aan andere duurzaamheidsmaatregelen. De laadpaal is geschikt voor het gelijktijdig laden van twee auto’s en is voor openbaar gebruik.

Laadpalen in Numansdorp 

In Numansdorp is dit inmiddels de derde openbare laadpaal, naast de laadpalen aan de Wethouder van der Veldenweg en Beneden Molendijk (nabij De Zomp). Ook zijn er vier laadpalen bij Jer. de Fonkert, waarvan eigenaren van een elektrische auto gebruik mogen maken tijdens de openingstijden van het bedrijf. De gemeente is aan het inventariseren welke locaties in Klaaswaal en Numansdorp geschikt zijn voor het plaatsen van nog meer openbare laadpalen.. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren