Open dag Dierenasiel De Dierenstee op zaterdag 7 oktober 2017

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

NUMANSDORP – Zaterdag 7 oktober 2017 vindt weer de jaarlijkse open dag van dierenasiel De Dierenstee in Numansdorp plaats! Tijdens deze dag kunnen mensen een kijkje achter de schermen van het asiel nemen. Bezoekers kunnen zich laten rondleiden en informatie krijgen over de dagelijkse gang van zaken in het asiel en er kan uitgebreid kennis worden gemaakt met alle dieren die een nieuw thuis zoeken.

Daarnaast is er op het terrein rondom het asiel veel te doen. Er staan kramen waarin je kunt kennismaken met diverse leuke organisaties (natuurlijk met een relatie tot dieren).De kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen of, iets rustiger, in de knutselhoek en er is een schminkster aanwezig.

Uiteraard is er ook weer een (kleine) rommelmarkt en de opbrengst hiervan is wederom bestemd voor de dieren, evenals de verkoop van leuke dierenspeeltjes en mooie halsbanden en riemen. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd, zo is bijvoorbeeld de ijsfiets van IJsmo aanwezig! Met goed weer kan men op het terras zitten, bij slecht weer zal er een overdekt zitje worden gecreëerd.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 7 oktober van 10.30 uur tot 16.00 uur. Voor de eerste 150 bezoekers staat er een leuke goodiebag klaar!

Dierenasiel De Dierenstee is te vinden aan de Groene Kruisweg 14a te Numansdorp. We zijn te bereiken op telefoonnummer 0186 – 655 150 of via [email protected]. Neem ook eens een kijkje op onze website: www.dierenstee.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren