Goudswaardse Boys trekt zich terug uit fusie met Piershil en NBSVV

287

GOUDSWAARD – De fusie tussen NBSVV, Piershil en Goudswaardse Boys staat op losse schroeven. De clubs zouden fuseren tot Fc Korendijk maar de leden van Goudwaardse Boys hebben die gedachte sinds gisterenavond laten varen.

 De leden van de zaterdag vierdeklasser stemden massaal tegen de fusie tot FC Korendijk. Ruim 100 leden van de kleine vereniging kwamen op de ledenvergadering af. Ongeveer driekwart van de leden zag een fusie met de andere twee clubs niet zitten. Dat betekent dat Goudswaardse Boys zich zal terugtrekken uit het fusieproces en FC Korendijk mogelijk tot stand komt met een nieuw complex zonder Goudswaardse Boys.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.