Gratis fittest voor senioren uit Cromstrijen

190

NUMANSDORP – De gemeente Cromstrijen organiseert in samenwerking met V&R Welzijn op 27 en 29 november tussen 08:30 tot 14:00 uur een gratis fittest voor senioren vanaf 55 jaar. De fittest vindt plaats in Sporthal Cromstrijen, Buttervliet 3 in Numansdorp.

Bent u enthousiast en wilt u zich inschrijven?

Dat kan op twee manieren. U kunt het inschrijfformulier vinden, invullen en inleveren bij de balie van het gemeentehuis, Alerimus (locatie de Buitensluis) of bij de PLUS in Klaaswaal en Numansdorp. Ook kunt u het digitale inschrijfformulier op www.hoekschewaardactief.nl invullen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Mark van Veelen via [email protected] en 06-51954226.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.