Henk Heikoop voor de 3e keer benoemd tot voorzitter van SV Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Henk Heikoop spreekt de leden van SV Piershil toe.
Henk Heikoop spreekt de leden van SV Piershil toe.

PIERSHIL – Op de Algemene Ledenvergadering van SV Piershil op donderdag 16 november 2017 is Henk Heikoop officieel benoemd tot voorzitter van SV Piershil. Heikoop was al twee keer eerder voorzitter van de club. Gedurende 11 seizoenen in de perioden 1983-1990 en 1991-1995 stond hij aan het roer.

Tot secretaris werd Natasja Bos benoemd, Frits van Agteren is de nieuwe penningmeester. Met daarbij de algemene bestuursleden Bas Hoek en Bertina Bos is een crisis afgewend en kan SV Piershil zich weer richten op de toekomst. De openingsspeech van de nieuwe voorzitter ging vooral over recente ontwikkelingen en de toekomst van het voetbal in Korendijk. Daarbij werd de hoop uitgesproken dat het gemeentebestuur van Korendijk, in het belang van de sportende jeugd, een eventuele fusie tussen Piershil en NBSVV omarmt. ,,Dat Goudswaard nu is afgehaakt mag niet ten koste gaan van de jeugd in Piershil en Nieuw-Beijerland.

De dorpen zijn gewoon te klein om de voetbalsport in de toekomst te blijven faciliteren. Ook hier leven sentimenten over de eigen club, ik zie het als onze verplichting om te denken aan het algemeen belang en aan de toekomst”, zo sprak Heikoop. Wat betreft de korte termijn was de voorzitter al even duidelijk. ,,Bij een fusie is zorgvuldigheid vereist, dat kan nog wel even duren dus. In de tussentijd gaan we ons inzetten om het bij SV Piershil draaiende te houden. Met dit nieuwe bestuur en de hulp van de leden heb ik daar alle vertrouwen in.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren