Werkzaamheden Heinenoordtunnel dit weekend afgelast, Wel Afgesloten toerit ter hoogte van Oud-Beijerland vanwege asfalteerwerkzamheden

0
3610

HEINENOORD / BARENDRECHT – Afgelopen zomer heeft de Combinatie Croon Siemens, in opdracht van Rijkswaterstaat, de tunneltechnische installaties in de Heinenoordtunnel vervangen/gerenoveerd.

in het weekend van vrijdag 8 december tot er met zondag 10 december stonden er werkzaamheden gepland en zou de Heinenoordtunnel in beide richtingen afgesloten zijn deze werkzaamheden gaan niet door en zullen later plaats vinden laat Rijkswaterstaat op woensdagavond 6 december aan de redactie van Hoeksch Nieuws weten. Het Projectteam van Rijkswaterstaat en opdrachtnemer zijn druk doende alle betrokkenen te informeren.

Wel zijn onderstaande werkzaamheden dit weekend vanwege asfalteerwerkzaamheden.

A29 Bergen op Zoom – Rotterdam, van Oud-Beijerland naar Oud-Beijerland

Wanneer

van vrijdag 8 december 2017 22:00 uur tot en met zaterdag 9 december 2017 08:00 uur

Welke hinder

Afgesloten toerit ter hoogte van Oud-Beijerland (21). Afgesloten toerit Oud-Beijerland (21). Verkeer wordt omgeleid via af en toerit Numansdorp.

Voor meer informatie surft u naar www.vananaarbeter.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.