Binnenmaas doet zichzelf tekort

Zaterdag heeft Binnenmaas zichzelf wederom te kort gedaan door de wedstrijd uit bij DRL te verliezen.Dit was typisch zo’n wedstrijd van we waren beter maar staan toch met lege handen.DRL had maar 1 minuut nodig om op voorsprong te komen.

Het was Jeffrey Tewelde die van ruim 20 meter de bal knap in de rechter kruising schoot.
Er moet wel bij gezegd worden dat deze Jeffrey alle tijd had om de bal aan te nemen, te draaien en ook nog eens de bal goed te leggen voor zijn schot.Ondanks de vroege voorsprong van de thuisploeg bleef Binnenmaas goed spelen en hadden de overmacht van het spel. Het leek er dan ook echt wel op dat Binnenmaas de gelijkmaker zou maken.
Helaas bleek dat niet zo te zijn, Joey de Jong liet een eenvoudige bal door zijn handen glippen waardoor Levy Groeneweg de bal simpel in het doel kon schieten en dus 2-0 voor de thuisploeg.Toch bleef Binnenmaas goed voetballen en kwam het daardoor in de 39e minuut terug in de wedstrijd, dit door een strakke voorzet van Danny Maijers vanaf de rechter kant en deze werd hard binnen geschoten door Kevin Kuijer. In de 42e minuut kwam Binnenmaas dicht bij de gelijkmaker, Danny Maijers zag zijn schot net naast de linker kruising gaan.

De 2e helft was het spelbeeld niet veel anders, Binnenmaas was de betere partij maar echt grote kansen ontstonden er niet. Voor DRL was het nu puur alles achterin dichthouden en de wedstrijd zo uit te spelen wat ze ook lukte. Binnenmaas was niet machtig genoeg om nog echt grote kansen te creëren voor de gelijkmaker en verliest hierdoor kostbare punten.

Volgende week speelt Binnenmaas zijn laatste wedstrijd voor de winterstop, deze wedstrijd wordt thuis gespeeld tegen Zinkwegse Boys om 13:00. Dit zodat we daarna aan kunnen schuiven bij de geplande boutmiddag op de club.