Nieuwe halte op lijn 711 Buurtbus Hoeksche Waard West

858

KORENDIJK – De buurtbus Hoeksche Waard West heeft een nieuwe halte gekregen in de Wilhelminastraat nabij de nieuwbouwwijk in Nieuw-Beijerland.

Het betreft een halte van lijn 711 die sinds 11 december 2017 in gebruik is genomen. De 711 rijdt vanaf de halte bij de A-29 in Numansdorp via Zuid-Beijerland, Nieuwendijk, Oudendijk, Goudswaard, Piershil, Nieuw-Beijerland richting buurtschap Zinkweg via Oud-Beijerland, Hortensiastraat v.v.

De gemeente Korendijk heeft gepleit voor een halte aan de Wilhelminastraat, dicht bij de onlangs gerealiseerde en nog in ontwikkeling zijnde uitbreiding van Nieuw-Beijerland. Het buurtbuscomité heeft dit voortvarend opgepakt.

De lijn 711 wordt uitsluitend gereden door vrijwilligers afkomstig uit de Hoeksche Waard en rijdt vijf keer per dag van maandag tot en met vrijdag. De dienstregeling is te raadplegen via de site van Connexxion en ook te downloaden via een app.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.