Kerstwandeling dagcentrum Symfonie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op 19 december organiseerde dagcentrum Symfonie aan de Ravelstraat in Oud-Beijerland een kerstwandeling als afsluiting van het 50-jarig jubileumjaar van de Gemiva-SVG Groep, waarvan Symfonie onderdeel uitmaakt. In het dagcentrum komen dagelijks kinderen en volwassenen met een beperking. Alle cliënten, kinderen, ouders, medewerkers en vrijwilligers waren uitgenodigd voor de kerstwandeling. Een aantal medewerkers en vrijwilligers had een rol als bijvoorbeeld engel, herder of wijze.

De feestelijke middag liepen alle deelnemers langs het kerstverhaal, waarin verschillende facetten van het verhaal voorbij kwamen. De ster, de herders met de schapen, een engelenkoor, de drie wijzen, Josef met Maria en het kindje Jezus in de stal en keizer Augustus. Onderweg staken ze sterretjes op, aaiden ze de schapen en genoten ze van versgebakken tulband. Op het plein bij Symfonie kwam iedereen samen om te genieten van warme chocomelk, glühwein, soep en een broodje knakworst.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page