Cursus Spiritualiteit & Bewustwording in Strijen

0
281

STRIJEN – Op vrijdag 12 januari start voor de tiende keer de cursus Spiritualiteit & Bewustwording in centrum Spiritual Balance in Strijen.Deze cursus, waarin informatie wordt aangereikt om bewuster met het leven om te gaan door het verbreden van uw inzichten, bestaat uit vier maandelijkse vrijdagavonden.

De inhoud bestaat uit informatie uit de spiritualiteit, filosofie en wetenschap. Iedere avond bestaat uit een lezing – pauze – vraag & antwoord. Thema’s : Natuurwetten (de Veda’s), Spirituele en maatschappelijke realiteit, Wet van de reïncarnatie,
Spiegelleer, Geesten en geleidegeesten, Stervensprocessen, fysiek en spiritueel, Wedergeboorte, Chakra’s, Nadieslijnen, etherisch zenuwstelsel

​Deze thema-avonden worden gegeven door R. van Zanten, bekend van lezingen, publicaties en tv-programma’s met betrekking tot deze onderwerpen. Gezien de inhoud en  de thema’s van de avonden is het beslist aan te raden om alle avonden te volgen zodat de samenhang van het “grote geheel” steeds duidelijker wordt.

Kosten voor de gehele cyclus bedragen € 85,00, inclusief de consumpties. Aanmelden kan via [email protected] of via tel/sms/app op 06-53518321 of tel 078-6735893


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.