Filmarrangement Eat Love Pray

0
116

Oud-Beijerland – Op 27 januari organiseren De Bibliotheek, Welzijn HW en Zorgwaard gezamenlijk een Filmarrangement, met een passend menu, een boekbespreking en als afsluiting de film Eat Pray Love.

De Amerikaanse Elizabeth Gilbert (geb.1969) staat als dertiger op een kruispunt in haar leven. Ze had alles wat ze wensen kon, maar na haar scheiding besluit ze drie maal vier maanden te reizen. Ze vertrekt naar Italië, waar ze de kunst van het genieten (van de taal en het eten) leert. Vervolgens bestudeert ze in een bijna onvindbaar dorpje in India bij een ashram (soort school) de kunst van de spiritualiteit door meditatie en gebed. De laatste vier maanden van haar reis probeert ze in Indonesië bij een oude medicijnman het evenwicht te zoeken tussen wereldse geneugten en spirituele diepgang.

Het arrangement is voor iedereen toegankelijk en kost € 25,- inclusief het menu, twee drankjes en een kopje koffie.

U kunt zich tot 18 januari aanmelden bij de receptie van Zorgwaard, 078-6763400, of via [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.