Samen eten in Puttershoek is een succes 

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – De eerste maaltijd voor mensen die het prettig vinden om af en toe samen met anderen te eten in activiteitencentrum De Vlier aan het Penningkruid 1a in Puttershoek was zo’n succes dat er al een tweede avond is gepland. Deze is op woensdag 31 januari en dan wordt er macaroni geserveerd.  

De Gemiva-SVG Groep, Welzijn Hoeksche Waard en Zorgwaard richten zich met Aan tafel met… op inwoners van Puttershoek, die vaak alleen eten. Samen eten is gezelliger en men kan andere mensen ontmoeten. Met elkaar hebben de drie organisaties het initiatief opgezet om samen te eten. Bij de eerste maaltijd op 17 januari waren 18 mensen.

De opzet is steeds hetzelfde: de maaltijd wordt verzorgd door cliënten van activiteitencentrum De Vlier en door vrijwilligers van de organisaties. De gasten komen om 17.00 uur, gaan om 17.30 uur aan tafel en om 18.30 uur is het afgelopen. Is vervoer een probleem, dan wordt dit met vrijwillige chauffeurs opgelost. De kosten zijn € 3,50 inclusief koffie of thee. Aanmelden kan via telefoon 078 676 75 25 (De Vlier) of via email [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.