Heinenoordtunnel dit weekend vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag nacht dicht

6675

HEINENOORD / BARENDRECHT –  De Heinenoordtunnel  op de A29 is aankomend weekend van vrijdag 9 februari  op zaterdag 10 februari en zaterdag 10 februari op zondag 11 februari in beide richtingen in de nacht gestremd .  Zondag 11 februari  op maandag  is een reserve nacht.  

De werkzaamheden zijn met spoed ingepland vanwege vervanging van de tunneltechnische installatie (camera’s, brandveiligheidssystemen, etc.). Tijdens de afsluitingen in de nacht is de Kiltunnel tolvrij. De bussen van Connexxion gaan onder begeleiding wel door de tunnel. 

A29 Bergen op Zoom – Rotterdam, van Oud-Beijerland naar Barendrecht

Heinenoordtunnel richting Rotterdam afgesloten in de weekendnachten van vrijdagavond 21:00 uur tot zaterdagochtend 8:00 en zaterdagavond 21:00 uur zondagochtend 08:00 uur

Waarom

Vervanging tunneltechnische installatie (camera’s, brandveiligheidssystemen, etc.)


A29 Rotterdam – Bergen op Zoom, van Barendrecht naar Oud-Beijerland

Heinenoordtunnel richting Bergen op Zoom afgesloten in de weekendnachten van vrijdagavond 22:00 uur tot zaterdagochtend 8:00 en zaterdagavond 21:00 uur zondagochtend 08:00 uur

Waarom

Weekendnachtafsluiting t.b.v. vervanging tunneltechnische installatie (camera’s, brandveiligheidssystemen, etc.)


Hou voor meer informatie www.vananaarbeter.nl in de gaten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.