Zon en te weinig vorst zorgen dat de ijsbaan in Puttershoek niet open kan vandaag

Sanne Waldekker - Regioverslaggever Rijnmond
1 Min Read
Deze week misschien schaatsen op natuurijs in Puttershoek - Foto: IJs en Skeelerclub Puttershoek
Deze week misschien schaatsen op natuurijs in Puttershoek –
Foto: IJs en Skeelerclub Puttershoek

Het ijs in Puttershoek is niet stevig genoeg om op te schaatsen. “Er rijden wel mensen op het ijs, maar we gaan officieel niet open. Het is nog niet verantwoord”, vertelt ijsmeester Arie van der Graaf van IJs- en Skeelerclub Puttershoek aan verslaggever Sanne Waldekker

“Mensen zijn dolenthousiast maar er ontstaan barsten in het ijs. Het heeft woensdagavond gewoon niet gevroren”, vervolgt de ijsmeester.

Woensdag voorspelde de ijsmeester van de ijsbaan in Puttershoek dat er donderdag gegarandeerd geschaatst kon worden. Helaas voor de schaatsliefhebbers, laat de natuur zich niet leiden.

“We hadden verwacht dat het vier tot vijf graden zou gaan vriezen. Maar de weersvoorspellingen zijn toch weer anders dan de werkelijkheid”, besluit voorzitter Wim Westdijk van de ijsclub.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
Sanne Waldekker is de speciale regioverslaggever voor de Hoeksche Waard namens de regionale omroep Rijnmond. Verslaggever Sanne Waldekker werkt vanuit de Hoeksche Waard. Sanne werkt al ruim tien jaar voor Radio en TV Rijnmond en werkt samen met o.a. Hoeksch Nieuws
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren