Werk & Inkomen Hoeksche Waard ( WIHW ) gaat nu ook in Strijen op locatie werken.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Werk & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) bedient de hele Hoeksche Waard en is gevestigd in Oud- Beijerland. Om de inwoners van de Hoeksche Waard wat dichter bij huis te kunnen spreken komt  WIHW naar de mensen toe. In december vorig jaar is begonnen met de locatie De Drie Lelies in Puttershoek.

Met ingang van 6 maart komt daar de locatie Medisch Centrum Strijen bij. Elke dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur kunt u terecht met vragen over inkomen, mogelijke toeslagen en het voorkomen of oplossen van schulden.

In het Medisch Centrum zijn veel diensten in de zorg verzameld. Ook is het vlak bij de winkelstraat. Een centrale plek waar mensen zo even binnen kunnen lopen om een vraag te stellen of een folder mee te nemen.

In het Medisch Centrum zijn op dinsdagmorgen steeds twee medewerkers van WIHW aanwezig, specialisten in het beantwoorden van vragen over inkomen, uitkeringen en schulddienstverlening. Als mensen binnenkomen met vragen als ‘Mijn inkomen is gedaald, wat moet ik nu?’ ‘Ik heb achterstand in mijn betalingen, wat is er mogelijk?’ kunnen zij echt ondersteuning bieden. Misschien zijn niet alle extra’s benut, of hebben mensen hulp nodig bij het budgetteren. Daarnaast zijn onze medewerkers er ook voor algemene vragen over inkomen en het voorkomen of oplossen van schulden.

Meer locaties volgen
Strijen is, na Puttershoek, de tweede locatie waar WIHW, naast het kantoor in Oud-Beijerland voor de inwoners van de Hoeksche Waard bereikbaar zal zijn. Het is de bedoeling dat meer locaties in de Hoeksche Waard volgen. Een positieve ontwikkeling: terug naar de dorpskernen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren