Geen gemeenteraadsverkiezingen, wel referendum a.s. woensdag in de Hoeksche Waard

1327

In verband met een mogelijke fusie van de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard per 1 januari 2019 zijn er in Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen geen gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. De verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad vinden naar verwachting plaats op 21 november 2018.

Referendum 21 maart

Op 21 maart 2018 wordt een raadgevend referendum gehouden over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 (Wiv 2017). Deze wet wordt ook wel ‘Sleepwet’ genoemd. U brengt uw stem voor het referendum uit tijdens één bezoek aan het stemlokaal. De stemlokalen zijn open van 07.30 tot 21.00 uur. U mag met uw stempas in ieder stemlokaal binnen de gemeente stemmen. Let op, er is een wijziging in de stemlokalen in Mijnsheerenland en Westmaas. 

Een overzicht van alle stemlokalen per dorp kunt u vinden op de website van uw gemeente.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.