Reportage over het nieuwe Crematorium Hoeksche Waard in Heinenoord – MJ Report – Aflevering 39

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HEINENOORD – Mirjam en Jeroen zijn weer op pad geweest voor een nieuwe MJ Report. Ze hebben een zeer mooie reportage gemaakt over het nieuwe crematorium Hoeksche Waard. Familie Drijver heeft de twee reporters een kijkje achter de schermen gegeven van dit crematorium wat rust en warmte uitstraalt.

Bekijk nu deze special van MJ Report:

Crematorium Hoeksche Waard is centraal gelegen in de Hoeksche waard en is heel toegankelijk vanuit omliggende gemeenten, zoals Barendrecht en omstreken, het noordwestelijke deel van Noord Brabant en de eilanden, zoals Goeree-Overflakkee. Het crematorium ligt op een eiland in een vijver helemaal achteraan de ontsluitingsweg van een bedrijventerrein met een uitzicht over een open polderlandschap, en beschikt over meer dan 80 eigen parkeerplaatsen.

 MJ Report is het  televisieprogramma van Mirjam en Jeroen op TV Hoeksche Waard. Wij zenden uit via het (analoge) UPC kabelnet via kanaal 67 en digitaal op kanaal 31. Daarnaast zijn alle programma’s terug te zien op Facebook, de website en op het YouTube kanaal. Volg ons ook op Facebook: http://www.facebook.com/mjreportTV Twitter: http://twitter.com/mjreportTV


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.