Toch kermis in Strijen rondom Koningsdag

409

STRIJEN – Van 25 tot en met 27 april is er kermis in Strijen. Ondanks het terugtrekken van de vaste kermisexploitant, wordt er alsnog een Koningskermis georganiseerd. Net zoals vorig jaar, staan de kermisattracties op het Stockholmplein in Strijen.

Burgemeester Jan Waaijer is verheugd dat er op korte termijn alsnog een kermisexploitant is gevonden.  “Op het bericht dat de kermis mogelijk niet door ging, kregen we veel reacties van inwoners. Daaruit blijkt maar hoe zeer onze inwoners dit evenement waarderen. Mijn dank gaat uit naar de ondernemers van Het Plein en de nieuwe kermisexploitant, die de kermis dit jaar alsnog mogelijk maken.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.