Ook HDW gaat zich vestigen op Bedrijvenpark Hoeksche Waard 

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Verkoop- en servicepartner HDW gaat haar kantoor vestigen op Bedrijvenpark Hoeksche Waard. Het nieuwe klimaatneutrale kantoorpand met werkplaatsen wordt gebouwd op een kavel van bijna 25.000 m2. ‘Ons huidige pand in Ridderkerk is te klein geworden. Daarom waren we op zoek naar een nieuwe locatie.

Op het bedrijvenpark hebben we onze nieuwe plek gevonden. De locatie ligt centraal en is goed bereikbaar. Ook is er ruimte om in de toekomst nog te groeien met het bedrijf.’, aldus Remko Jonkergouw (manager sales en marketing HDW). Gert-Jan Metselaar is blij met de komt van HDW. ‘De verkopen op ons bedrijventerrein verloopt goed. Met de komst van HDW hebben we nu zeven kavels verkocht. Door verhuizing van HDW naar de Hoeksche Waard hebben we weer een mooi bedrijf erbij op ons eiland. En met de groei van het bedrijf in het ooruitzicht is het ook goed voor de werkgelegenheid.’ 

Kantoorpand met werkplaatsen 

HDW ontwikkelt een nieuwe bedrijfslocatie op een bijna 25.000 m2 (gelijk aan 5 voetbalvelden) grootte kavel. Er komt een kantoor met daarachter verschillende werkplaatsen voor elektrische en brandstof machines. Het pand wordt klimaatneutraal gebouwd, zodat HDW goed voorbereid is op de toekomst. Op het overige deel van het terrein wordt materiaal (hoogwerkers) opgeslagen. 

HDW 

HDW is de verkoop- en servicepartner op het gebied van hoogwerkers in de Benelux en Oost-Europa. De klantenkring bestaat voornamelijk uit verhuurbedrijven, die wij voorzien met hoogwerkers van de merken Genie, Teupen en Versalift. Het motto van HDW is “Alles binnen bereik”. Dit is het uitgangspunt voor alle activiteiten, die wij ondernemen. Vandaar ook het klimaatneutrale pand. Ook bieden wij opleidingen voor interne en externe monteurs aan om zo de kennis over de hoogwerkers op een zeer hoog niveau te houden. Meer informatie vindt u op www.hdwnl.com/nl. 

Bedrijvenpark Hoeksche Waard 

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Er wordt 20 hectare grond uitgegeven. Zowel kleine als grote kavels zijn op het bedrijvenpark mogelijk, de omvang van de kavel bepaalt de ondernemer zelf. Het bedrijvenpark is ideaal geschikt voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.