N217: Weekendafsluiting dit weekend tussen Oud-Beijerland en A29

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Provincie Zuid Holland

De provincie Zuid-Holland rondt dit voorjaar het groot onderhoud aan de provinciale weg N217 af. Tussen Oud-Beijerland en de A29 vinden in het weekend van 6 tot en met 9 april werkzaamheden plaats, waardoor dit weggedeelte afgesloten is. Verkeer van en naar de A29 is niet mogelijk. Er geldt een omleiding via de op- en afrit Numansdorp. In het weekend van 13 tot en met 16 april voeren we restwerkzaamheden uit, waarvoor geen omleiding noodzakelijk is. 

Vrijdag 6 april 21.00 tot uiterlijk maandag 9 april 05.00 uur

Werkzaamheden:

  • Plaatsen nieuwe verkeerslichten en openbare verlichting bij de op- en afritten van de A29.
  • Restwerkzaamheden tussen Oud-Beijerland en A29.
  • Herstelwerkzaamheden rotonde De Bosschen.

Afsluiting:

Tussen de rotonde Stougjesdijk (Oud-Beijerland) en de op- en afritten naar de A29 is de weg afgesloten. Ook de opritten op de A29 richting Oud-Beijerland vanaf Rotterdam en Zierikzee zijn afgesloten.

Let op:

Verkeer op de N217 vanuit ’s Gravendeel richting Rotterdam en verkeer op de A29 vanuit Zierikzee richting ’s Gravendeel is wel mogelijk (zie hiervoor de paarse route op de kaart). Met ondersteuning van verkeersregelaars hebben lijnbussen en hulpdiensten altijd doorgang.

Omleiding:

  • Alle verkeer van Oud-Beijerland naar de A29 en vice versa wordt omgeleid.
  • Ook het verkeer op de A29 uit Rotterdam richting ’s Gravendeel wordt omgeleid.

Bekijk de omleidingsroute.

Vrijdag 13 april 21.00 uur tot maandag 16 april 05.00 uur

Werkzaamheden:

  • Plaatsen nieuwe verkeerslichten en openbare verlichting op de kruising provinciale weg N217 met de N489, bij busstation Reedijk.

In dit weekend is er geen afsluiting en omleiding noodzakelijk. Doordat er in elke richting slechts één rijbaan beschikbaar is, dient u wel rekening te houden met extra reistijd. Verkeersregelaars ondersteunen hier om het verkeer zo dynamisch mogelijk af te wikkelen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.