Voorjaars en Rommelmarkt in Maasdam

235

MAASDAM – Zaterdag 5 mei is het Voorjaars- Rommelmarkt, geopend van 9-13 uur op het Kerkplein en in het Ontmoetingscentrum, Raadhuisstraat 35-37 te Maasdam.

Op 4 mei is de ophaalochtend van spullen gepland. Aanmelden tot 3 mei via 078-676 7188 of 078- 676 1696 als u afstand wilt doen van goede spullen die voor hergebruik in aanmerking komen. Het is erg fijn als u de spullen in een stevige doos kunt verpakken. Er is van alles te koop: kleding en huishoudtextiel, handgemaakte kaarten, cadeautjes, sokken, fietsen, barbecue, speelgoed waaronder Lego en spellen, curiosa, lp’s en cd’s, natuurlijk ook huishoudelijke spullen en elektra, de bloempotten en vazen ontbreken niet, plantjes horen er ook bij. Koffers en tassen zijn er in alle soorten en maten.

Het Rad van Avontuur draait van 9.30 tot 12.30 uur. Verse koffie, thee en fris met heerlijk gebak, soep, een tosti, haring of heerlijke boerenpannenkoek. We zien u graag op 5 mei bij onze Voorjaars-Rommelmarkt, waarvan de opbrengst ten goede komt aan onze kerk.Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via https://www.facebook.com/marktenmaasdam of www.kerkmaasdam.nl/activiteiten/rommelmarkt


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.