WSV Binnenmaas viert 20-jarig jubileum van de ROEI-afdeling

154

MIJNSHEERENLAND – Al 20 jaar maakt het roeien onderdeel uit van de Watersportvereniging Binnenmaas te Mijnsheerenland. Om dit heugelijke feit te vieren zijn de roeiers een Jubileumactie gestart om zodoende zichzelf een nieuwe roeiboot 4X+ cadeau te doen.

Superleuke gadgets worden verkocht en er worden taarten gebakken om geld in te zamelen om, met deze prachtige gladde boot, de bestaande botenvloot van de roeiafdeling te kunnen verrijken. Zaterdag 14 april, na de jaarlijkse openingstocht en het gezamenlijke ontbijt met de roeileden, werd de actie gelanceerd door een aantal enthousiaste initiatiefnemers. Deze zomer zal de opbrengst bekend gemaakt worden tijdens het jubileumfeest.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.