Expositie schilderijen en tekeningen van Sasse beoefenaars van de beeldende kunst in het verenigingsgebouw in Strijensas

175
Detail van de Sint Lambertus kerk te Strijen. - Jeanette Roosa

STRIJENSAS – Ter opluistering van de renovatie van de grote zaal van het verenigingsgebouw in Strijensas zal er een expositie worden gehouden van schilderijen en tekeningen van Sasse beoefenaars van de beeldende kunst.

Op zaterdag 21 april en op zaterdag 5 mei is er een openstelling voor alle belangstellenden. Liefhebbers hebben vrij toegang van 11.00 uur tot 15.00 uur. Tijdens de openstellingsuren zijn enkele makers van de te bezichtigen werken aanwezig. Op zaterdag 21 april wordt de expositie officieel geopend door Leen Overwater, raadslid voor de gemeente Strijen en Sassenaar in hart en nieren.

Iedereen is bij deze opening van harte welkom

  • De officiĆ«le opening op 21 april vindt plaats om 11.00 uur.
  • Inloop vanaf 10.45 uur.

De Exposanten zijn:

  • Sjaan Bevaart
  • Adri Buitendijk
  • Franny van der Hilst
  • Marjolijn Hollemans
  • Jolanda Remmel
  • Jeanette Roosa
  • Margreet te Slaa

Bij een succesvol verloop overweegt het bestuur om hier een jaarlijks evenement van te maken. Verborgen talenten die nu niet mee hebben gedaan worden dringend uitgenodigd om zich voor een volgende editie alsnog bekend te maken. Iedereen is van harte welkom om het gevarieerde en verrassende werk te komen bekijken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.