Spiritualiteit & Bewustwording

107

Strijen – Vanaf vrijdagavond 1 juni, 20.00 uur,  start wederom de cursus Spiritualiteit & Bewustwording. In deze cursus wordt informatie aangereikt om bewuster  met het leven om te gaan door het verbreden van uw inzichten; de cursus bestaat uit vier maandelijkse vrijdagavonden (1 en 29 juni, 27 juli en 24 augustus)

Deze thema-avonden worden gegeven door R. van Zanten, bekend van lezingen, publicaties en tv-programma’s met betrekking tot deze onderwerpen. Thema’s zijn o.m. de natuurwetten, spirituele en maatschappelijke realiteit, reincarnatie, spiegelleer, geesten en geleidegeesten, stervensproces en wedergeboorte, chakra;s en nadieslijnen (etherisch zenuwstelsel).

De inhoud van de cursus is gebaseerd op informatie uit de spiritualiteit, filosofie en wetenschap. Iedere avond bestaat uit een lezing – pauze – vraag & antwoord. De kosten inclusief consumpties bedragen totaal € 85,00. Aanmelden kan via tel 06-53518321 of via [email protected]. Locatie: Spiritual Balance, Boompjesstraat 27 in Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.