Workshop natuurfotografie op Tiengemeten

166
Tiengemeten - Foto Natuurmonumenten

TIENGEMETEN – Maak van natuur fotograferen een feestje en ga mee met de workshop natuurfotografie op zaterdag 26 mei. Goed decor verzekerd: natuureiland Tiengemeten is fotogeniek. Twee ervaren amateurfotografen gaan met de groep op stap over het eiland om het landschap, de bloemen, planten en dieren op beeld vast te leggen. Onderweg krijgen de deelnemers waardevolle fotografietips om de mooiste foto’s te maken. Deze workshop is geschikt voor iedereen met een digitale camera die instelbaar is.

Decor

Natuureiland Tiengemeten is een paradijs voor talloze vogels. Tiengemeten is bijvoorbeeld een prima broedgebied voor vele rietvogels. Ook de fotogenieke Schotse hooglanders banen zich een weg tussen het riet en de wilgen. Het eiland heeft een ruige getijdennatuur. Doordat het water vrij spel heeft, zijn er kleine, nieuwe kreekjes en bredere geulen. Niet voor niets heeft de bever dit eiland uitverkoren om zijn burcht te bouwen. Trek stevige wandelschoenen aan om door dit prachtige natuurdecor te wandelen om de mooiste foto’s te kunnen maken.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. De workshop start met de overtocht met de pont om 9.00 uur vanaf Nieuwendijk (navigatie: Nieuwendijk 1, 3284 KR Zuid-Beijerland) en eindigt met de terugvaart om 16.10 uur. Leden van Natuurmonumenten betalen € 45,00 voor deze excursie, niet-leden € 55,00. De prijs is inclusief koffie/thee met lekkers en lunch.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.