16e Kunst- en Boekenmarkt Oud-Beijerland 2 juni 2018

0
360

OUD-BEIJERLAND – Het centrum van Oud-Beijerland is zaterdag 2 juni voor de 18e keer het schildersdoek voor de Kunst- en Boekenmarkt. Bijna 100 kramen aan de Oost- en West-Voorstraat vol met boeken en kunst.

Lekker snuffelen tussen stripboeken, biografieën, kinderboeken, romans, oorlogsboeken of reisgidsen. Of koop dat unieke kunstwerk waarbij je aan de kunstenaars zelf kunt vragen hoe het kunstwerk tot stand is gekomen. Een leuke Cubaanse band zal zorgen voor extra sfeer en een straatartiest komt met een speciale act “zonder hoofd”.

Toepasselijk bij de act “zonder hoofd” is het feit dat er op 2 juni ook een excursie is over de Lamoraal van Egmont, ter nagedachtenis van zijn onthoofding 450 jaar geleden. Aanmeldingen voor de excursie lopen via VVV Oud-Beijerland. Ook kan het zo zijn dat u mensen uit de tijd van de Lamoraal tegen het lijf loopt in het centrum.

Voor kinderen is er een stoepkrijt wedstrijd op de Oost-Voorstraat en zal kunstenaar en illustrator Arne van Ree daar om 13:00 een mooie tekening maken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.