Energieontbijt voor bedrijven in Korendijk: ‘Energie besparen en opwekken’

75

KORENDIJK – Wilt u ook investeren in een duurzame toekomst? De gemeente Korendijk nodigt u uit voor een speciale bijeenkomst over energie besparen en opwekken voor bedrijven. Energieadviseurs van Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en de Energieke Regio laten weten wat u kunt doen en nemen u mee in de laatste ontwikkelingen en activiteiten in uw regio.

Van harte welkom
Wij nodigen u graag uit:

 • Datum:            11 juli 2018
 • Aanvang:        8.00u
 • Locatie:           Eendrachtshoeve, Tuinweg 3 te Zuid-Beijerland

Dit kunt u verwachten

Steeds meer bedrijven besparen energie én wekken het zelf op. Wat is slim om te doen? Hoe staat uw bedrijf er nu voor? Wat zijn de kansen, de bedreigingen? En hoe profiteert u van de duurzame ontwikkelingen in uw omgeving? Wij bieden u samen met andere ondernemers, de gemeente en energie-experts de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met energie, dit met praktijkvoorbeelden, energiescans, platform en een informatie­markt. Het Energieontbijt is de aftrap van een energiebeweging onder bedrijven in Korendijk.

 

Het programma

 • 8.00-8.15        Inloop – ontbijtbuffet
 • 8.15-8.25        Opening: duurzaamheidswethouder Gerard den Boer (gemeente Korendijk)
 • 8.25-8.45        Energietransitie bedrijven: toelichting project en energiequiz (OZHZ)
 • 8.45-9.15        Energiescans: Vraaggesprekken en praktijkvoorbeelden incl. discussie zaal
 • 9.15-9.30        Best practices – praktische handvatten en business cases (Energieke Regio)
 • 9.30-9.40        Oproep tot vervolg: Interessepeiling
 • 9.40-10.00      Elevator Pitches deelnemers informatiemarkt
 • 10.00-11.00    Informatiemarkt en napraten

 

Informatiemarkt: nog enkele plekken
Tijdens de informatiemarkt kunnen lokale ondernemers en instellingen een informatiestand inrichten waar de aanwezigen kennis kunnen maken met uw diensten en producten op het gebied van energie besparen en opwekken om duurzame zaken te doen. Bij deelname aan de informatiemarkt krijg u ook de mogelijkheid om uw bedrijf met een korte pitch in het zonnetje te zetten. Wilt u hier ook een plekje? Laat het weten via [email protected]. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Meld u aan
Graag ontvangen wij vóór 6 juli de bevestiging dat u erbij bent. Dit kan via [email protected]. Gezien het tijdstip wordt voor u een eenvoudig ontbijt verzorgd. Indien u dieetwensen heeft kunt u ons dat aangeven.

 

Wij zien uit naar uw komst!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.