Gemeente Korendijk niet blij met afsluiting Spuiweg voor aanleg windmolens

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PIERSHIL Sinds maandag 11 juni 2018 tot en met dinsdag 30 april 2019 is een deel van de Spuiweg afgesloten. Het is een algehele afsluiting, dus ook het fietspad is afgesloten. De afzetting is ter plekke met borden aangekondigd.  Ook zijn op de drie wegen die toegang geven tot het windpark hekken en verbodsborden geplaatst.
 
In deze periode zijn er zeer veel bijzondere transporten met afwijkende afmetingen, zowel in de breedte als in de lengte. Passeren is dan vaak niet mogelijk. Hierdoor kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan voor overige weggebruikers. Om dit te voorkomen, is daarom besloten de weg af te sluiten.

De gemeente Korendijk is niet blij met de afsluiting van de Spuiweg laten ze via het AD Weten. De Spuiweg is eigendom van het Waterschap Hollandse Delta en om de veiligheid te waarborgen is de weg afgesloten. De Spuiweg is wel beschikbaar voor perceeleigenaren en hulpdiensten. maar het overige verkeer moet de omleiding volgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.