v.v. Strijen organiseert een Open Dag

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert v.v. Strijen de ‘v.v. Strijen Open Dag’. In samenwerking met de Stichting Strien Graag Gezien, Medisch Centrum Strijen en Ventura Sport is er gedurende de hele dag van alles te doen, te bekijken maar vooral iets te beleven. Niet alleen voor leden, maar voor alle inwoners van Strijen.

Inschrijven;

Onder het motto ‘heel Strijen in beweging’ nodigen alle inwoners uit Strijen van harte uit om deel te nemen aan onze activiteiten. Inschrijven kan via een mailtje naar [email protected](o.v.v. naam, eventuele teamnaam en de activiteit waaraan je wilt deelnemen).

Ons programma;

9.00 uur – 9.30 uur      Openingsact v.v. Strijen Open Dag

                                   Op actieve wijze openen we met elkaar onze eerste Open Dag.


9.30 uur – 12.30 uur    Zeskamp voor jeugd tot en met 14 jaar

Ga de strijd aan met je vrienden of teamgenoten op de stormbaan, bubblevoetbal, de bungeerun of al de andere spellen. We sluiten deze ochtend af met een lekkere lunch in onze kantine. Meld je snel aan ! klik hier voor inschrijfformulier


13.30 uur – 17.00 uur   Zeskamp voor jeugd vanaf 15 jaar en volwassenen

In teams van 5 personen wordt er gestreden voor de eer en de eeuwige roem. Vanwege het 12,5 jarig bestaan van het Medisch Centrum start de Zeskamp op de kaai. We gaan dan ‘met brancard en al richting de voetbal’ om vervolgens al ‘broeklopend’ aan te komen op onze voetbalvelden om de battle aan te gaan tijdens o.a. het levend tafelvoetbal, de stormbaan  en het hilarische bubblevoetbal. Vorm dus snel een 5-tal met collega’s, vrienden, familieleden of teamgenoten en geef je op !


14.30 uur – 15.30 uur   Clinic Walking football en Walking korfbal i.s.m Ventura Sport

Vanwege blessure of een andere beperking niet meer kunnen deelnemen aan het reguliere voetbal of korfbal, maar nog steeds gek op het spelletje ?. Misschien is dan Walking Football of Walking Korfbal een goed alternatief. Sportondersteuner.nl organiseert bij ons een interactieve clinic. Kom kijken of leuker nog, doe mee !


15.30 uur – 16.30 uur  Clinic dames- en meidenvoetbal

Voetbal alleen voor mannen…echt niet ! Meld je aan en doe mee !


17.00 – 18.00 uur        Koeschijten

Veld 2 wordt onderverdeeld in 1500 virtuele vakken, deze vakken zijn te koop voor € 5,00 per stuk. Op 30 juni laten we een koe los op het veld, ben jij de eigenaar van het vak waar de koe in schijt, dan win je € 445,00. Opbrengst t.b.v. een pannakooi. Vak kopen ?, [email protected].


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren